PURE BLACK by Fulgar® on polyamid 6,6 -lanka, johon lisätään musta pigmentti puristusvaiheessa. PURE BLACK by Fulgar® on polyamid 6,6 -lanka, johon lisätään musta pigmentti puristusvaiheessa; tämä pigmentti sitoutuu pysyvästi polyamidin molekyylirakenteeseen.
Tuloksena on pehmeä polyamid 6,6, jolla on samat fysikaaliset ominaisuudet ja kestävyys kuin raakalangalla, mutta intensiivinen musta väri. PURE BLACK on OEKOTEX® Standard 100 CLASS I -liitteiden mukainen.
Perusidea lähtee tuotteen suunnittelusta; ekologisuus voidaan ajatella yksinkertaistamalla tuotantoprosessia värjäyksessä vaatekappaleen osalta.
Puristusvaiheessa käytettävä värjäysteknologia polyamid 6,6:lle mahdollistaa ekologisesti kestävän langan tuottamisen, mikä välttää useita värjäysprosessin vaiheita ja kemiallisia apuaineita.
Tuotetiedot
Musta valkosipuli syntyy valkosipulin fermentoinnista, joka on Polesano D.O.P. -nimisuojan alainen ja viljelty biologisten sääntöjen mukaan.
Musta valkosipuli valmistetaan täysin ilman kemiallisia käsittelyjä tai lisäaineita tapahtuvalla fermentointiprosessilla, mikä kunnioittaa ja säilyttää sen biologiset perusominaisuudet; kypsyminen tapahtuu ohjelman avulla, joka hallitsee ajan myötä lämpötilan, ilman kosteuden ja ilmanpaineen vaihteluita.
Valkosipulinkynsi koostuu useista kynsistä; se on muodoltaan pienempi kuin tavallisesti tuotettu valkosipuli, koska sen kasvua ei pakoteta kemiallisilla lannoitteilla tai muilla kemiallisilla tuotteilla.
Valkosipulin viljely Polesanon alueella tapahtuu vuosituhansien aikana sedimentoituneilla mailla, jotka ovat rikkaita hiekasta ja savesta, mikä edistää erittäin korkealaatuisen tuotannon lisäämällä jo tunnettuja terveysominaisuuksia.
Ciabatta Marilina, jalkine, jossa on yksinkertainen muotoilu ja punottu pohja. Täydellinen sekä rentoihin että hienostuneempiin asuihin. Anatominen pohjallinen, solki jalokivillä.
KOODI: GIM-275
Yhden vivun kampaamo hana KANAVALLA ACQUASTOP
Joustavat ruostumattomasta teräksestä valmistetut syöttöletkut, 70 cm pitkät
Joustava mustasta PVC:stä 45 cm
Punainen suihku mekaanisella pysäytyksellä
Liukoöljypohjainen mustekasetti mustana, malli HP 45si, jossa on 25,4 mm:n tulostuspää, on ihanteellinen valinta muuttuvien tietojen tulostamiseen tuotteille ja etiketeille. Tämä kasetti on suunniteltu erityisesti takaamaan korkealaatuinen tulostus terävillä yksityiskohdilla eri pinnoille.
Yhden tuuman tulostuspää HP 45si -kasetissa mahdollistaa useiden tekstirivien tulostamisen yhdellä kertaa tai muutaman suuren kirjasinkoon rivin tulostamisen.
Yhden tuuman HP 45Si mustekasetti on ihanteellinen monenlaisiin sovelluksiin, kuten:
•Viivakoodien merkitseminen
•Erä- ja viimeinen käyttöpäivämerkintä
•Tuotteiden personointi
Kasetti on yhteensopiva TIJ 2.5 -teknologialla varustettujen lämpömustekirjoittimien kanssa (HP 45si). Se on helppo asentaa ja käyttää.
HP 45Si -kasetissa on integroitu tulostuspää, mikä mahdollistaa sen yksinkertaisen vaihtamisen uuteen kasettiin.
Perulainen musta maca - ominaisuudet ja hyödyt | Todellinen liittolainen kaikille!
Perulainen maca ei ole muuta kuin juuri, ja harvat tuntevat sen. Se näyttää omaavan tärkeitä ominaisuuksia, jotka pystyvät vähentämään stressiä ja väsymystä kaikilla; sitä käytetään yleensä erityisesti hyvin intensiivisinä aikoina, jolloin yksilö tarvitsee paljon energiaa suorittaakseen tiettyä fyysistä ponnistusta.
Sen energisoiva vaikutus vahvistaa elimistöä, ja lisäksi tämä juuri on erityisen hyvä niille, joilla on jatkuva raudanpuute, sillä se pystyy tasapainottamaan hemoglobiinitasot veressä; mustaa maca-jauhetta käytetään tärkeänä tonicina hermostolle, mutta samalla näyttää siltä, että se pystyy myös taistelemaan influenssaa, kuumetta ja flunssaa vastaan.
Musta valkosipuli on yksinkertaisesti tuoretta valkosipulia (Allium sativum L.), joka on fermentoitu ainoastaan hallitsemalla lämpötilan vaihtelua, ilman kosteuden tasoa ja ilmanpaineen vaihtelua tietyn ajan. Prosessi muuttaa kynnet valkoisista tummiksi, antaa niille makean maun ja muuttaa niiden purutuntuman geelimäiseksi.
Muutoksen prosessi valkoisesta valkosipulista mustaksi valkosipuliksi on täysin fysikaalinen ja luonnollinen. Lisäaineita tai kemikaaleja ei käytetä lainkaan.
Valkosipulin käyttö ruoassa sekä ravitsemustieteelliset tai terveysstudiumit eivät paljasta mitään negatiivista biologista vaikutusta. Viime vuosina kokit ovat kiinnittäneet paljon huomiota mustaan valkosipuliin käyttäen sitä maustamaan kana-, kala- ym. ruokia.
Kun mustaa valkosipulia verrataan tuoreeseen valkosipuliin, se ei vapauta voimakasta ja aggressiivista makua alliciinin alhaisemman sisällön vuoksi, joka on prosessin aikana muuttunut antioksidanttiyhdisteiksi.
Intensiivinen kosteuttaja, käsille ja vartalolle, ihanteellinen erittäin kuiville käsille ja jaloille. Pehmentää ja parantaa. Auttaa palauttamaan ja hallitsemaan olennaista kosteustasapainoa. Imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta.
Käyttöohjeet:
Levitä kuivalle tai kostealle iholle suihkun tai kylvyn jälkeen, tai auringon tai tuulen altistumisen jälkeen. Käytä aamuisin ja iltaisin.
Yhden vivun kampaamo hana ACQUASTOPILLA
Joustavat ruostumattomasta teräksestä valmistetut syöttöletkut, 70 cm pitkät
Joustava mustasta PVC:stä 45 cm
Musta suihku mekaanisella pysäytyksellä
Huippulaatu tämä SOLAZZO CALZATUREn tarjoama sandaali.
Nilkkaremmi takaa erinomaisen tuen jalalle, jota koristavat galvanisoidut metallinastat.
Hyvin suunniteltu tämä nahkasandaali, nahkasisus ja nahkapohja, korko 100 mm.
KOD:MOD-2CT037
Prodotto Italiano:UN PRODOTTO UNICO "AGLIO-NERO di NeroSano.L'aglio nero deriva dalla fermentazione dell'aglio bianco selezionato dalle migliori produzioni agricole.
La trasformazione in aglio nero avviene tramite un processo di fermentazione in assenza totale di trattamenti chimici o additivi, rispettando e mantenendo così le caratteristiche biologiche di base; la sua maturazione avviene con l'applicazione di un programma che gestisce nel tempo variazioni di temperatura, umidità dell'aria e pressione atmosferica.
I poteri salutistici dell'aglio bianco sono noti sin dall'antichità.
E' da rilevare che l'aglio nero, nella sua fermentazione, aumenta le caratteristiche salutistiche da 5 a 10 volte rispetto all'aglio bianco, come riportato da numerose pubblicazioni scientifiche.
L'aglio nero viene utilizzato sia in gastronomia che per ausilio a problemi di salute.
I suoi spicchi si presentano di colore nero quasi mogano, sono morbidi al tatto,